Hoe doe je een Backflip op een trampoline?

Springen op de trampoline is erg leuk en brengt je veel voordelen. Echter, om sommige trucs op dit springoppervlak te maken, moet je de tijd nemen en oefenen. Het vereist niet dat u als een gymnast op de trampoline. Het is ook juist in het geval van het doen van backflip. Dit is de manier waarop je de praktijk bewegingen als een backflip en dan rollen in achterwaartse zonder angsten als mogelijk. Als je goed bent in het doen van deze basisstappen, ben je in staat om een backflip te doen.

Let op: Train altijd met een Trainer. Probeer dit niet alleen.

Hoe doe je een backflip op de trampoline?

Hoe kan je een backflip doen?

Hoe doe je een backflip Wikihow?

Wat betekent een backflip?

Wat moet je overwegen voor je een backflip doet op een trampoline?

 • Je bent geen beginner op de trampoline; zelfs lange tijd spelen op dit oppervlak om de nodige vaardigheid en evenwicht te waarborgen om het te doen.
 • Het is noodzakelijk om de rug-, buik- en nekspieren te versterken door middel van enkele oefeningen zoals optrekken, crunches, joggen en basis opstartbewegingen. Je moet je richten op deze spieren omdat ze belangrijk zijn bij het uitvoeren van een backflip.
 • Heb voldoende kennis van hoe een backflip uit te voeren, zoals stap in het midden van het toestel, en handel hier om blessures te voorkomen. Tussen haakjes, voor meer comfort, moet je achterwaartse bewegingen uitvoeren zoals backdrop of back-roll. Als je daar aan gewend bent, kun je een backflip proberen.
 • Zoals gebruikelijk moet u uw trampoline zorgvuldig controleren voordat u erop springt. Vooral de balans van het oppervlak speelt een belangrijke rol, dus u moet er zeker van zijn dat uw trampoline veilig genoeg is om backflips op te maken.

Hoe doe je een backflip op een trampoline?

Om succesvol backflips op trampoline te verwerken, kunt u de volgende richtlijnen in acht nemen:

Basisstappen

 • Bereid je lichaam voor: Om een grondige voorbereiding te hebben, moet je een partner hebben om te oefenen. Zij zullen je opmerken en je helpen het proces gemakkelijker te maken. Voor de eerste stap moet je jezelf draaien door hun arm dicht bij je rug te plaatsen en zij zullen je helpen je voeten te verplaatsen terwijl je de flip maakt. De roterende stap vereist een harmonieuze combinatie, zodat u en uw partner moeten voorbereiden voordat u het in het echt doet. Het is noodzakelijk om een persoon te vinden die zich comfortabel voelt op de trampoline omdat hij/zij klaar staat om te ondersteunen in alle gevallen.
 • Warm je lichaam meteen op de trampoline op door rond te springen, je benen lenig te maken, rond te joggen en een gevoel te krijgen voor het materiaal onder je voeten en de sprong. Nadat je hebt gecontroleerd welk type trampoline het is, moet je ervoor zorgen dat je vertrouwd bent met de trampoline als je een salto maakt zonder zwakke plekken.
 • Als je lichaam opgewarmd is, maak dan een salto door op je rug te vallen en terug op te staan. Dan gooi je je benen over elkaar, een langzame salto. Tijdens de salto, gooi je je benen achter je en gebruik je de sprong om achter je lichaam te draaien.

Gevorderde stappen

Dit is het moment om een backflip op een trampoline te doen. Je moet wel de volgende stappen volgen:

 • Doe eerst een handsprong over je schouder naar opzij. Na het buigen van je armen bij je ellebogen, laat je het verwerken en boven je hoofd, tegelijkertijd stuw je naar achteren en maak je een volledige cirkel door volledig af te ronden. Dit wordt geacht om de sprong in de lucht te houden voor de volgende beweging. Kijk daarna achter je en stuw je lichaam zowel als nek, waarbij je de rest van je lichaam in dezelfde richting brengt. Dit is ook nuttig voor u om een bounce te plaatsen. Dan, maak een grote sprong en spring recht omhoog. Eenmaal de piek van je sprong bereikt, stuw je je lichaam over de schouder en land je op je handen, en dan zijn je knieën veilig.
 • Ten tweede, krijg meer moeilijke handspring met rug handspring. Back handspring is verwerkt wanneer je over de schouder handspring naar beneden. Op dit moment, kijk omhoog en achter je. Op hetzelfde moment, richt je je lichaam en nek mee. In dit geval, wanneer stuwen jezelf als achterwaarts, kunt u verwondingen van vallen van de trampoline. Dus, wees voorzichtig wanneer u uw lichaam naar achteren gooit.
 • Ten derde, doe deze stappen meerdere keren totdat je ook op je handen en voeten kunt landen. Om je voeten op dezelfde plaats te krijgen als je handen wanneer je landt, is het nodig om meer duw van momentum te hebben. De delen van je lichaam zullen je kracht geven, inclusief buikspieren en heupen. Probeer je lichaam in een volledige rotatie te gooien wanneer je in de lucht bent. Meer momentum is goed voor deze motivatie. Dus, je moet je benen en armen intrekken. Probeer ook om je oppervlakte zo klein mogelijk te maken om hetzelfde te hebben voor je back-flip.
 • De laatste, wanneer je gewend raakt aan gevorderde stappen, kun je elke keer hoger en hoger springen. Deze vaardigheid vereist harder duwen door achterover te leunen en je knieën te buigen. Bovendien, kijk achterom als je in de lucht kijkt om het toestel te vinden. Probeer zo veel mogelijk de backflip te blijven volgen. Denk dus niet aan je angst of gefrustreerde ding. Onthoud dat u het morgen altijd weer kunt oppakken, gewoon meer en regelmatig oefenen, dan kunt u uw vaardigheid bereiken.

In het algemeen is dit een vaardige motivatie. Als je een beginner bent, moet je meer trainen voordat je het krijgt. Tijdens de tijd van het doen van backflips; verminderen van uw angst en proberen om je lichaam te laten op de juiste manier om uw veiligheid te garanderen, maar genieten van grote gebonden evenals happy time. Je zou een poging kunnen wagen om een backflip te doen. Maar altijd samen met een trainer. Probeer dit niet alleen. Ben je er klaar voor?

Let op: Train altijd met een Trainer. Probeer dit niet alleen.

 

 

Leave a Reply