Hoe doe je een Front-flip op een trampoline?

In de vorige post hebben we uitgelegd hoe je een Backflip op een trampoline doet. Voor dit deel vandaag, zullen we delen hoe te doen Front-flip op de trampoline. U kunt een nieuwe manier om te genieten van springen en stuiteren op het apparaat, het maken van de recreatie activiteit meer en meer spannend.

Let op: Train altijd met een professionele trainer. Probeer het niet zelf alleen.

Hoe maak je een salto op een trampoline?

Om je voor te bereiden op een salto, moet je eerst een tuck jump kennen en deze vele malen oefenen. Om deze sprong te maken, moet je je knieën naar je borst zuigen terwijl je in de lucht bent, maar probeer je evenwichtstoestand niet te verliezen. Train altijd met een professioneel iemand.

Hoe maak je een salto op een trampoline voor beginners?

Eerste stap: Om je voor te bereiden op een salto, moet je eerst een tuck jump kennen en deze vele malen oefenen. Om deze sprong te maken, moet je je knieën naar je borst zuigen terwijl je in de lucht bent, maar probeer je evenwichtstoestand niet te verliezen. Train altijd met een professioneel iemand.

 

Om welke reden dan ook, moet u ervoor zorgen van de veiligheid bij het doen van front-flip op trampoline. Er zijn veel opmerkingen dat de extra stuitering die de trampoline biedt, de salto niet gemakkelijker maakt. Bovendien geeft het je veel psychologische voordelen waardoor je je veiliger voelt zonder angst om te vallen of jezelf pijn te doen.

Voorbereiding: om een geweldige front flip op een trampoline te maken, moet je deze voorbereidingsstap doen.

Laat je lichaam opwarmen en doe lichte bewegingen. Buig en rol eerst je enkels en polsen om ze te strekken. Draai vervolgens je nek en strek hem ook van deze naar de andere kant. En til je been achter je rug op, raak tegelijkertijd je enkel aan en trek omhoog om de hamstrings te strekken.

Nu kun je deze stappen volgen om je mooie front-flip op een trampoline te doen

  • Stap 1: Om je voor te bereiden op een salto, moet je eerst een tuck jump kennen en deze vele malen oefenen. Om deze sprong te maken, moet je je knieën naar je borst zuigen terwijl je in de lucht bent, maar probeer je evenwichtstoestand niet te verliezen. Dan, stop met het zuigen van je benen en land snel op de oppervlakte. Het is noodzakelijk om dit te herhalen totdat u comfortabel bent met het doen van het.
  • Stap 2: Je kunt de frontflip beter beginnen met handstanden op de trampoline. Het kan ongeveer 2 dagen duren voor je handstand op je rug of billen valt. En blijf dan handstanden doen, maar val sneller om. Om gewend te raken aan deze actie, moet je het ongeveer 1-2 weken doen. Wanneer je ziet dat je goed kunt werken, is het mogelijk om het te doen door een aantal keer in de lucht te springen en dan een handstand te doen.
  • Stap 3: Probeer dit daarna zonder je handen te doen, maar je moet zo snel mogelijk zijn om je flip goed voor te bereiden. Zo niet, spring dan hoger dan normaal. Vergeet ook niet om je handen naar beneden te doen als je een handstand doet, en doe het een paar keer. Wat betreft de landing op de trampoline, moet je hoog in de lucht springen en dan op je voeten landen, en deze taak ongeveer een week volhouden.
  • Stap 4: Ga naar de volgende stap, je kunt een salto proberen en op je rug of billen landen. Laat je een beetje stuiteren en denk eraan dat je er niet zo hoog voor moet springen. Als je nog steeds bang bent, kun je proberen je hoofd en zij tijdens de salto lichtjes te draaien. Dan zou je op de oppervlakte kunnen landen zoals je wilt. Als u merkt dat u tijdens de salto veel naar voren beweegt, zult u waarschijnlijk eerder opstijgen. Het betekent dat u uw front-flip zo eerder verwerkt dat uw flip naar buiten kan zijn en niet alleen naar boven de oppervlakte.
  • Stap 5: Het doen van een front-flip. Als de front-flip langer is, is de kans groot dat je het met succes probeert. Totdat je een sprong op gemiddeld niveau hebt gemaakt, zul je zien dat de trampoline je omhoog duwt en je armen naar je toe duwt, waarbij je tegelijkertijd je borst laat zakken. Verlaat het oppervlak niet onmiddellijk, maar voer in plaats daarvan bij stap 1 een pike uit en laat uw hoofd zakken. Houd deze positie echter niet langer dan een halve seconde vast en draai de normale beweging.
  • Stap 6: Met dit trucje springen, moet je je concentreren op hoe je moet landen op de trampoline. Je hebt meer tijd om je landing te spotten en dienovereenkomstig aan te passen. Gebruik niet alleen je handen om je te helpen je positie te corrigeren, maar leg tegelijkertijd je handen voor je als je ondergeflipt bent.
  • Stap 7: Vergeet niet je benen gebogen en je voeten plat te houden als je gaat landen. Het is mogelijk om op je billen of je voeten te landen, maar val op je billen. Het duurt ongeveer 3 maanden om deze actie onder de knie te krijgen.
  • Stap 8: Als je je handen moet gebruiken bij het landen met je voeten, kun je dat veranderen door een klein beetje naar voren te leunen. Nu ben je in staat om op je voeten te landen en naar voren te leunen om niet achterover te vallen, voor meer veiligheid.
  • Stap 9: Als je wel op je voeten kunt landen maar niet achterover kunt vallen, is de front-flip truc mooier. Houd je benen niet op slot, want dat zal een ernstige blessure veroorzaken. Probeer dus je benen recht te houden tijdens het flippen en ze vervolgens licht te buigen bij de landing.

Veel mensen denken dat een backflip moeilijker is dan een frontflip. Het is echter helemaal niet gemakkelijk om een frontflip op een trampoline op de juiste manier uit te voeren en jezelf daarbij veilig te houden. Je kunt de bovenstaande stappen volgen en je goed voorbereiden op het succesvol doen van een frontflip.

 

Leave a Reply