Hoe gebruik je trampoline om gewicht te verliezen?

Het moderne leven biedt een groot aantal mogelijkheden om af te vallen, zoals een koolhydraatarm dieet, fitness, oefeningen in de sportschool of een workout met apparatuur voor thuis. Daaronder is trampoline meer en meer populair. Het is gemakkelijk om dit apparaat te zien op de meeste van huizen in de VS, Europa of anderen.

Is trampoline springen goed om af te vallen?

Ja, een heel goede manier. Je hoeft niet de deur uit als je een trampoline thuis hebt.

Hoelang moet je trampoline springen om af te vallen?

Controleer dit met een trainer. Wanneer je begint te zweten weet je dat het effect heeft.

Hoeveel val je af met trampoline?

Je kunt kilo's afvallen met een trampoline.

Hoeveel kcal verbrand je met 10 min trampoline springen?

Ongeveer 40 kcal. Het is ongeveer 250 per uur.

Zoals veel gezondheids- en fitnessdeskundigen beweren, is trampoline springen zeer nuttig en een geweldige manier om gewicht te verliezen, zelfs om een afslankprogramma te volgen. Daarom, niet alleen kinderen, maar ook volwassenen, vooral vrouwen houden van springen, joggen op trampoline. Oefeningen doen op trampoline is licht intensief en low-impact dus, maak je geen zorgen of je sterk of vaardig genoeg bent om het te volgen.

Hoe trampolines helpen bij gewichtsverlies

  • Trampoline gebruiken voor aërobe training: aërobe activiteit is een combinatie van meerdere motivaties om je hartslag te verhogen en calorieën te verbranden. Trampolinespringen is hetzelfde. Elke dag oefenen op een trampoline is regelmatige aërobe oefening en verbetert uw algemene conditie. Tegelijkertijd verbetert het uw cardiovasculaire gezondheid en versterkt het de spieren tijdens de training. Bovendien vereist trampolinespringen een snellere en hogere snelheid, waardoor uw stofwisselingssnelheid toeneemt. Dankzij dit zal het calorieverbrandingsproces veel sneller en sneller verlopen, zodat u snel gewichtsverlies zult lijden.
  • Trampoline gebruiken voor vetverbranding: meer calorieën verbranden en uw lichaam een andere energiebron vragen om de training vol te houden, trampoline is gunstig voor u om gewicht te verliezen. Veel mensen hebben ervaring met het 30 minuten per dag springen op trampoline. Door meer calorieën te verbranden, verbrandt u meer extra vet in uw lichaam. Dus, gewicht-verlies plan is effectiever.
  • Springen op trampoline geeft u een lager risico op blessures: om af te vallen met een trampoline kunt u een miniversie gebruiken dat gemakkelijk te gebruiken en te lijken is, terwijl u in alle veiligheid kunt springen. Het heeft een lager risico op blessures dan andere vormen van fysieke activiteiten dankzij de beschermende uitrusting. Bovendien, rebounding op trampoline is plezierig en eenvoudig te gebruiken, niet alleen voor beginners, zodat ze geen moeilijkheden vinden om het toe te passen. Het helpt u bij uw workout en gewichtsverlies.
  • Geen vaardigheid en kennis: vereist voor u om de trampoline te gebruiken. Springen op een mini-trampoline, in de basis, springen op een ongebalanceerd oppervlak, maar zeer veilig. U kunt op gematigd niveau op en neer springen om uw evenwicht en coördinatie te bewaren. Bovendien kun je hem gebruiken wanneer of wat je maar wilt: thuis, in de tuin, in het park en nog veel meer. Belangrijker nog, wanneer u oefening in het openbaar doet, geen zorgen over zelfbewuste of beschaamde verschijning.
  • Terwijl u op de trampoline springt, kunt u genieten van muziek, films of meer: deze gymnastiekoefening is erg handig. U kunt naar muziek luisteren, een film kijken of tijd besteden aan andere zaken, met vrienden afspreken of uw kinderen onder toezicht laten spelen. Bovenal bespaart deze workout routine u veel kosten, want het is niet duur om een trampoline thuis te hebben in vergelijking met alle soorten fitnesstoestellen of met de auto naar de sportschool rijden en nog veel meer.
  • Meer ontspanning, meer gewichtsverlies: Springen wanneer u wilt, genieten van de momenten op uw gemak en tijd. Dus, geen stress zal u helpen sneller gewicht te verliezen.
  • Wat je zorgen te maken over het verliezen van gewicht door deze methode: Zoals hierboven vermeld, is trampolinespringen een lichte training, zodat u meer tijd nodig hebt om het doel van gewichtsverlies op hoog niveau te bereiken. Als je een oefening met veel impact wilt, moet je vaardiger zijn in het combineren van verschillende sprongen op de trampoline. Van de basis tot joggen of er trucs op doen. En omdat het ook een recreatieve activiteit is, heb je er soms meer plezier in dan dat je probeert te springen om calorieën of vet te verbranden. Daarom kan het eerste doel tijdelijk worden vergeten. Echter, als je weet hoe je de trampoline goed te gebruiken, kunnen deze nadelen worden gerepareerd om uw doel te bereiken.

Hoe trampoline te gebruiken om uw gewicht te verliezen

  • Voor meer gemak kunt u het beste een minitrampoline gebruiken. Die kunt u gebruiken waar en wanneer u maar wilt. Probeer minstens 30 minuten per dag op de minitrampoline te trainen. Voor 5 dagen per week, het totaal van minuten rond de 150 minuten. Volgens het gezondheidscentrum is minstens 150 minuten per week op een trampoline springen heel goed voor volwassenen. Om gewichtsverlies programma te volgen, moet u overwegen om zelfs 1 uur en vijf keer per week te oefenen. Gedurende deze tijd kun je andere manieren van bewegen op de trampoline combineren, zoals rebounden, joggen of trucjes doen.
  • Met alles moet je beginnen bij de basis. Daarom moet je eerst de basisoefeningen leren die je op een minitrampoline kunt doen, en dan andere favoriete oefeningen combineren. Zeker, favoriete trampoline oefening moet gebaseerd zijn op uw trainingsniveau en vermogen. Zoals gebruikelijk, warmt u eerst 5 minuten uw lichaam op door op de trampoline te lopen. Ga er daarna op staan en stuiter langzaam op en neer, waarbij u het stuiterniveau geleidelijk opvoert.
  • Er zijn enkele sprongen zoals plyometrische of twists te doen op de trampoline. Je kunt ze verwerken door op je gemak op het toestel te stuiteren. Vergeet niet dat wanneer je een plyometrische sprong doet, je zo hoog mag springen als je kunt. Tegelijkertijd, plooi uw knieën in uw borst voor veiligheid wanneer u uw voeten op de oppervlaktemat landt. Ook kun je bij een hogere sprong je torso naar rechts draaien en naar links landen voor een volledige draai.

Dieet en lichaamsbeweging zijn effectieve manieren om sneller af te vallen. Trampoline springen met weinig impact is geweldig voor uw gezondheid en gemakkelijk om gewicht te verliezen. U hoeft alleen maar het type trampoline te bepalen, uw workout routine en eventueel een aangepast dieet.

 

Leave a Reply