Hoe verbrand je calorieën door op trampoline te springen?

Springen op een trampoline en calorieën verbranden

Umping op trampoline brengt u een enorme waaier van voordelen met inbegrip van evenwichtsvaardigheid, gezonde oefening workout en verlies-gewicht. Het betekent dat op hetzelfde moment dat u geniet van grote stuiteren u uw lichaam een betere prestaties en gezond lichaam dankzij trampoline springen hebben. De reden is dat wanneer u regelmatig oefeningen doet door op een trampoline te springen, u de calorieën in uw lichaam vermindert en ze omzet in energie voor de hele dag.

Hoeveel calorieën verbrand je met 1 uur trampoline springen?

Ongeveer 250 kcal per uur kun je verbranden met trampoline springen. Dit verschilt per persoon en hoe hoeveel je springt.

Is trampoline springen goed voor afvallen?

Het is zeker een goed idee als je wil afvallen.

Hoe lang trampoline springen om af te vallen?

Het verschilt als je bijv. vet wilt verbranden. Maar 30 minuten workout per dag is al goed.

Hoeveel kcal verbrand je met 10 min trampoline springen?

Ongeveer 40 kcal per 10 minuten of 250 kcal per uur kun je verbranden met trampoline springen. Dit verschilt per persoon en hoe hoeveel je springt.

Zeker, springen op een trampoline helpt u niet verbranden zo veel calorieën om vet te verbranden als traditionele oefeningen. Het zal echter het hulpmiddel voor u zijn om het laatste doel van verlies-gewicht te krijgen als u de oefening kunt houden als een regelmatige routine, ondanks een eenvoudige activiteit.

Het is duidelijk dat het op en neer stuiteren op de trampoline van je spieren vraagt om weerstand te bieden tegen de veranderende zwaartekracht en balans zodra je stuitert. Daarom moeten ze harder werken. Op die manier doet u in kortere tijd aan calorieënverbrandende fitness in vergelijking met cardiotraining zoals hardlopen.

Eenvoudig afvallen door trampoline te springen en voordelen van trampoline

Zodra je op de trampoline springt, doe je aan lichaamsbeweging met weinig impact en verbrand je dus veel calorieën in een korte tijd. De evenwichtsvaardigheid is erg belangrijk wanneer je stuitert op de trampoline. Zo dempt de trampoline de kracht die ontstaat als je springt. Veel mensen die moeite hebben met hun evenwicht, kunnen oefenen op een mini-trampoline met een balansstang voor extra kracht. Dit is ook vastgesteld door het VO2 onderzoek van het International Journal of Preventative Medicine. Zij beweerden dat springen op een trampoline of anders gezegd, terugkaatsen op dit oppervlak een manier van trainen is die de zuurstofopname efficiëntie verhoogt, waardoor uw lichaam zuurstof aanmaakt voor de spieren tijdens het trainingsproces.

Je kunt eenvoudig afvallen door trampoline te springen. Het is een leuke bezigheid voor veel mensen.

Hoe verbrand je calorieën door op trampoline te springen?

Calorieën verbranden

Net als andere fysieke activiteiten zoals hardlopen, zwemmen, wandelen of fietsen, verbrandt trampolinespringen veel calorieën, maar veel minder. Volgens de calorieënwetenschap kan een persoon van ongeveer 60kg die een uur op een trampoline springt, 143 calorieën verbranden. Bovendien kunnen andere mensen van ongeveer ongeveer 90 kg 210 calorieën verbranden met dezelfde oefeningsroutine. Activiteiten zoals fietsen, hardlopen of meer, een persoon van ongeveer 60 kg of 90 kg kan verbranden van 500 tot 1000 calorieën. Bovendien hebben uw gewicht en de intensiteit van de oefening een sterke invloed op hoe calorieën u met deze activiteit verbrandt. Het is dus duidelijk dat je door deze manier van trainen te volgen, geleidelijk extra calorieën van je lichaam kunt verbranden en het laatste doel kunt bereiken.

Verbranden van extra vet

Als u erin slaagt calorieën te verbranden, zult u vet verbranden. Om echter een aanzienlijk vetverlies te bereiken, moet u uw lichaam consequent een calorietekort laten volgen. Het is omdat u gestaag meer calorieën zult verbranden dan u verbruikt. Volgens deskundigen op dit gebied, voor deze stap, moet u een harmonieuze combinatie van regelmatige lichaamsbeweging en koolhydraatarm dieet. Terwijl je elke dag een korte trampoline doet, onderneem je ook andere activiteiten om een krachtige en langdurige workout te genereren.

Hoe kun je met trampoline oefeningen doen om calorieën te verbranden?

Je moet bedenken dat springen op een trampoline niet alleen op en neer springen is, maar ook springtrucs met twist of meer. Je kunt diversifiëren door wat variaties aan je routine toe te voegen door je hardloopsessie naar de trampoline te verplaatsen, te lopen, te joggen of te rennen op de trampoline, door de basketbal op zijn plaats te combineren. Om meer calorieën te verbranden tijdens het springen op een trampoline, kun je het zelf doen door bijvoorbeeld zo hoog mogelijk te springen. Of gebruik handgewicht en concentreer je op je armen terwijl je springt met bicep curls of arm cirkels.

Volg voorbeeld trampoline workout routine

Calorieën verbranden of gewicht verliezen is een lange routine die regelmatig moet worden gevolgd. Probeer de trampoline-oefening dus meerdere keren per week om zowel calorieën als vet te verbranden en je te helpen bij je afslankplan. Om het goed te doen, moet je echter vanaf het begin basisstappen aanhouden om andere trucs te doen. Zorg ervoor dat uw lichaam wordt opgewarmd met vijf minuten licht stuiteren. Dit is de eerste stap voor u om uw spieren, hart, longen en andere delen voor te bereiden op de oefening. Ga vervolgens 10 tot 30 minuten op de trampoline springen, draaibewegingen maken en de intensiteit van de activiteit opvoeren. Wanneer u de oefening gaat beëindigen, moet u afkoelen met vijf minuten licht stuiteren en ervoor zorgen dat u het hele lichaam strekt.

Doe joggen op een trampoline

Als joggingactiviteit is joggen op een trampoline een effectieve manier om meer calorieën te verbranden. Dat komt omdat joggen, in plaats van springen, meer spierinspanning vereist, wat resulteert in meer verbrande calorieën. Bijvoorbeeld, een persoon van 125 pond die een normale trampoline-oefening doet, verbrandt ongeveer 143 calorieën, terwijl deze persoon 200 calorieën verbrandt door een uur lang op een minitrampoline te joggen.

Conclusie

In vergelijking met andere normale trainingsoefeningen verbrandt u met trampolinespringen minder calorieën. Echter, als je de nodige combinatie van het en dieet-calorieën, of springen trampoline en wandelen, joggen of hardlopen, zal het doel sneller worden bereikt. Houd het als een regelmatige routine voor uw plezierige momenten en sterk lichaam ook.

 

Leave a Reply