Hoe zet je de trampoline in de grond/ingraven?

Er zijn veel manieren om een trampoline te gebruiken voor uw familie en uw vrienden. U kunt hem binnen of buiten gebruiken, afhankelijk van de vorm, grootte, weersomstandigheden en uw doel. Het is ook mogelijk om de trampoline in de grond te plaatsen, zodat niet alleen uw kinderen, maar ook volwassenen, inclusief papa en mama, ervan kunnen genieten.

Hoe maak je een trampoline in de grond?

Kan een gewone trampoline in de grond?

Nee, een gewone trampoline kan niet in de grond.

Kan je een opbouw trampoline ingraven?

Let op de veiligheid als je gaat ingraven.

Hoeveel grond afgraven trampoline?

Kijk hiervoor goed naar de trampoline.

In de vorige artikelen, we laten je zien hoe je een trampoline te gebruiken, hoe je de beste te selecteren of hoe je trucs te maken op het gebruik ervan. Om deze dingen te gebruiken, zetten we ook de trampoline in de grond om grote bounce hebben in een bepaalde locatie.

Waarom zetten we de trampoline in de grond?

De trampoline in de grond plaatsen wordt gezien als een creatieve manier om springers te laten genieten van hun geweldige sprong. Bovendien kunt u op deze ideale manier de grond gebruiken en er een speelterrein van maken waar iedereen tegelijk kan spelen. Tegenwoordig is het plaatsen van de trampoline in de tuin meer en meer populair met een enorm scala aan voordelen.

  • In het begin is de trampoline in de grond minder opvallend en zichtbaar, zodat hij het aanzicht van uw huis niet zo bederft.
  • Ten tweede is het bij dit type toestel niet nodig om een trampoline met veiligheidsnet te hebben, omdat de afstand van het oppervlak tot de grond nul is. Dit zal u helpen om uw springers in veilige omstandigheden te houden terwijl u veel geld bespaart. Ook kunnen uw kinderen zonder toezicht spelen, zodat ze zelf minder hulp nodig hebben en minder risico lopen om uit te vallen.
  • Omdat hij zeker aan de grond is bevestigd, hoeft u de trampoline niet te verplaatsen om schade aan het gras eronder te voorkomen of wanneer u wilt tuinieren.

Wat moeten we doen om de trampoline in de grond te stoppen?

Kies de geschikte trampoline op basis van grootte, vorm en kleur: Als het om de grootte van de trampoline gaat, moet deze groot genoeg zijn voor de ruimte die uw gezin heeft om de trampoline te gebruiken. Zoals gebruikelijk heeft u een ruimte van ongeveer 1 meter rond de trampoline nodig die in de grond wordt gezet als een veilige locatie. Zorg er ook voor dat het gebied dat u hebt gekozen moet worden gegraven tot een voldoende diepte. Over de vorm en kleur, de meest voorkomende trampoline is rond, omdat deze van nature de jumper naar het midden van het apparaat. Dit zal de veiligste omgeving zijn en tegelijkertijd de krachtigste plek om er flink op te stuiteren. Om uw achtertuin interessanter te maken, kunt u een contrasterende kleur gebruiken voor de springkussen, omdat het voor iedereen duidelijk zal zijn waar het einde van uw tuin is en het beginpunt van de trampoline.

Bereid de verzonken trampoline plaats: Het betekent dat je het gebied dat je gaat uitgraven voor de taak moet markeren. Het moet zo nauwkeurig mogelijk zijn, want als je de trampoline op het gat, het moet overeenkomen met de grootte om de veiligheid te garanderen. U moet ook de omtrek markeren door met wat bloem een cirkel met de juiste straal te trekken.

Begin met het graven van het gat: U kunt het gat graven met uw eigen handen of met behulp van een kleine mechanische graver. Om deze taak sneller en gemakkelijker uit te voeren, moet deze in een droog klimaat worden uitgevoerd. Ook kunt u een lokale aannemer vinden om dit goedkoop te doen en het op uw schema te houden.

De grond moet met water worden besproeid, want het is noodzakelijk om de grond goed te kunnen uitgraven en er een trampoline in te plaatsen. U bent in staat om iets om de donut te maken om het ruim te vullen voor de toekomst te hebben.

Je moet zorgen voor de diepte van het ruim dat gelijk moet zijn aan de hoogte van de trampoline. Het zal u helpen het apparaat gemakkelijk te installeren. Veel mensen beweren dat de trampoline ongeveer 4 centimeter boven het grondoppervlak moet uitsteken, zodat de lucht kan ontsnappen als de springers erop springen.

Als het regent of als uw kinderen de tuinslang op de trampoline gebruiken, moet u rekening houden met drainage. Het gat onder de trampoline dat in de grond wordt gestopt, moet goed afvoeren. Vergeet niet dat het gebied langzaam draineert zal het nuttig voor u zijn om een extra geul te graven dwars door het gat voor een soak-way die grind of hardcore vult. Bovendien moet de rand botsing worden voorkomen. Om deze taak te volbrengen, moet u begrijpen hoe u de integriteit van de wanden van het gat kunt handhaven.

Omdat de trampoline in de grond verzonken is, moet je rekening houden met de luchtbeweging. Installeer de trampoline met gelijke intervallen ongeveer 4 lengtes van 4 inch flexibele pijp onder het oppervlak van het gat tot op een afstand van het apparaat. Dit zal u helpen om de lucht die ontsnapt gemakkelijk op te lossen en het oppervlak terug te keren wanneer het u uitkomt. Een donut rond de trampoline is nuttig voor gebruikers om de apparatuur gedeeltelijk te verduisteren, waardoor plezierige momenten voor kinderen worden bevorderd.

Andere hints en veiligheidstips

Om de grond af te bakenen, zoals we al zeiden, zou u de onderste framering kunnen monteren en deze gebruiken als templaat om uit te graven. Bovendien, controleer zorgvuldig de de lentegaten op het hoogste kadergezicht omhoog. U kunt gebruik maken van verschillende materialen van verschillende fabrikanten, zoals een schroevendraaier of een handvat en andere om het gemakkelijker te maken bouten door het frame te duwen en deze taak naar eigen inzicht te voltooien.

Veiligheid is altijd van het grootste belang als we de trampoline willen gebruiken. Hetzelfde geldt wanneer we hem in de grond zetten. Hoewel we onze kinderen in veiliger omstandigheden kunnen houden, moeten we er toch aan denken om slechts één persoon tegelijk op het toestel toe te laten. Die springer kan dus in het midden blijven waar de veiligheid het grootst is. Bovendien, geen juwelen dragen of zakken vol laten zitten alvorens te springen. En als laatste, inspecteer de trampoline regelmatig en controleer hem voordat u hem gebruikt, zorg ervoor dat alle onderdelen van de trampoline beschikbaar zijn zodat u en uw kinderen er in veilige staat van kunnen genieten.

De trampoline in de grond zetten is een ideale suggestie en we kunnen een poging wagen. Er zijn enkele verschillen tussen het in elkaar zetten van de trampoline op de grond en het erop springen. Maar over het algemeen geeft het plaatsen van de trampoline in de grond ons meer plezier en is het niet moeilijk te installeren.

Leave a Reply